TinTin++ Mud Client The TinTin++ message board

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
TinTin++ Mud Client

Recieved line event not working when you send command

 
Post new topic   Reply to topic    The TinTin++ message board Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
compmstr



Joined: 05 Jul 2010
Posts: 17

PostPosted: Sat Jul 17, 2010 1:57 am    Post subject: Recieved line event not working when you send command Reply with quote

I've got a script set up to run every time a line comes in, and it mostly works. However, when I submit a new command just as a new block of text is coming in from the Mud, the Received line event doesn't get called. It seems to do the same thing with a ~%* #action as well.

Here is an example of a line that didn't get captured properly:

Code:
Set high in the willow tree, this platform contains a small garden.  The edges are framed by large planter boxes except where thick
curtains made of living vines hang to the west and south.  Several crude benches sit near the hole in the centre of the platform
where the stairs lead in from below, all facing outward for better viewing of the gardens below.  A narrow staircase leads up and
through a hole in the centre of another platform.<BR>It is a cool secundus summer's afternoon with a gentle breeze and scattered
puffy clouds.<BR>There are four obvious exits: <Exit>down</Exit>, <Exit>up</Exit>, <Exit>west</Exit> and <Exit>south</Exit>.<BR>A
water lantern is dangling from a branch of the willow.<BR><mapstart>   +@     <BR>    +     <BR><mapend><BR>scoreb


In this case, I was moving, and entered the command 'scoreb', and the text wasn't captured by the Recieved line event that I have set up.

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
Scandum
Site Admin


Joined: 03 Dec 2004
Posts: 3796

PostPosted: Sat Jul 17, 2010 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

It's caused by #config packet patch.

I've got it fixed for the next release, beta source code is available at:

http://tintin.sourceforge.net/download/tintin-beta.tar.gz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
compmstr



Joined: 05 Jul 2010
Posts: 17

PostPosted: Sat Jul 17, 2010 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

I've got to say, you are so very awesome.
Thank you for all of the help. Big Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The TinTin++ message board Forum Index -> Bug Reports All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Get TinTin++ Mud Client at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads Get TinTin++ Mud Client at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads
TinTin++ Homepage

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group